'

Mrt 7
RUINERWOLD - Het liep zaterdag lekker door tijdens de taxatiemiddag in de Karstenhoeve! Taxateur Enno de Boer uit de Wijk kreeg aan één stuk door de meest uiteenlopende zaken voor zijn neus. 'Goed te zien dat de aandacht voor antiek en curiosa weer toeneemt'.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Veel Antieke klokken tijdens taxatiemiddag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
om processierups tegen te gaan

REGIO - Met een eigen gestipte vogelhuisje doe je iets aan de bestrijding van de processierups. Neem deel aan de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart. Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten vogelhuisjes. Voor al het materiaal wordt gezorgd.

Ga door met lezen van "Vogelhuisje met stipwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
ECHTEN - De Olde Karke in Echten wil vrijdag 13 maart in en om het buurthuis met allerlei klusjes aan de gang in het teken van NL doet.

nldoet8A

Ga door met lezen van "Olde Karke kan klus hulp gebruiken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
DE WIJK - Op zondag 15 maart 2020 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 35e editie van de Off the road rit voor wegmotoren. Dit in het jaar waar de club haar 40 jarig jubileum viert. Het evenement zal voor de vijftiende keer starten bij Gebben Motoren te Rogat. De club hoopt van dit jubileum evenement weer een speciale editie te maken met een bijzondere attractie, waar achter de schermen nog volop aan wordt gewerkt.

Ga door met lezen van "Off the Road Rit voor de 35e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
REGIO - Circus Okidoki laat eind maart en begin april zien wat het in petto heeft. Alle groepen laten rond het thema ‘Okidoki Got Talent’ hun mooiste act zien. Deze unieke shows zijn op 27, 28 en 31 maart en op 6 en 14 april.

Ga door met lezen van "Okidoki Got Talent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
FORT - Op dinsdag 17 maart kan men weer genieten van heerlijke kop eigengemaakte soep, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp.

foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Onderons bij de soep in Fort"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
REGIO - Een gevulde koelkast geeft vertrouwen. Iedereen heeft wel eens gehoord van de Voedselbank, maar om er meer over te horen en leren, is er op dinsdagochtend 17 maart een presentatie door Ton Duijs van de Voedselbank Zuidwest-Drenthe in de Buurtstee in Rouveen.

Ga door met lezen van "Voedselbank daar kom je mee rond"

Geplaatst door B S

Tweet This!