'

Mrt 8
DE WIJK - Op vrijdag 20 maart is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging De Wijk. Op deze avond wordt het afgelopen jaar geëvalueerd en zal de planning van dit jaar bekend gemaakt worden.


Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Algemene ledenvergadering Oranjevereniging de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
ECHTEN - In 2010 is tijdens het 5 sterrenproject bepaalds wat Echten zo aantrekkelijk maakt als dorp. Deze informatie is als basis gebruikt voor de dorpsvisie.

Ga door met lezen van "Wie wil helpen de Dorpsvisie Echten te schrijven?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of hebt u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden en soms heeft u meerdere instanties nodig. Daarom zijn verschillende organisaties nu verenigd in twee Buurtteams binnen De Wolden. In de buurtteams werken de volgende organisaties samen: Stichting Welzijnswerk De Wolden, politie, Actium, Cosis, GGZ en de gemeente De Wolden.
Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
KOEKANGE - De Spar supermarkt in Koekange gaat over in andere handen en wordt een Coop. Henk en Gea Koetsier gaan met pensioen. Henk Koetsier heeft 42 jaar in de supermarkt van Koekange gewerkt. Het echtpaar neemt half maart afscheid. De nieuwe eigenaar is de familie Scherff, die nu nog een supermarkt in Kloosterburen heeft. Op 14 maart sluit de winkel voor twee weken.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
DRENTHE - Na de grote internationale archeologietentoonstellingen over Iran en Nubië in 2018 presenteert het Drents Museum vanaf 12 april 2020 het verhaal van de indrukwekkende geschiedenis en cultuur van Armenië in de tentoonstelling In de ban van de Ararat - Schatten uit het oude Armenië.

Ga door met lezen van "In de ban van de Ararat – Schatten uit het oude Armenië"

Geplaatst door B S

Tweet This!