'

Mrt 10
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 24 april zal in de Hoofdstraat en dit jaar ook het Kerkplein in Zuidwolde de Oranjeavond plaatsvinden. Voor ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere organisaties dé avond om zich aan een breed publiek te presenteren. Voor kinderen de mooiste avond voor een eigen vrijmarkt. Bovendien wordt op deze avond De Zuidwoldiger van het Jaar bekend gemaakt.

Ga door met lezen van "Nu aanmelden voor Oranjeavond Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DE WOLDEN - Het college heeft de subsidieregeling De Wolden 2016-II gewijzigd. Na een dialoogbijeenkomst in 2018 tussen de Woldense sportwereld en de gemeenteraad en een debat in de raad zijn uitgangspunten voor een nieuw sport- en beweegbeleid bepaald.

Ga door met lezen van "Subsidieregeling sport en bewegen gewijzigd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
Woonzorgcentrum Dunninghe klaar voor de toekomst

DE WIJK - Het was maandagavond topdrukte bij de inloopavond in dorpshuis de Havezate. Hier werd het stedenbouwkundig voorstel omtrent de nieuwbouw van de huisartsenpraktijk en de uitbreiding van Zorgcentrum Noorderboog gepresenteerd. Vertegenwoordigers van gemeente De Wolden, Advance Projectadviseurs, Actium en HJK architecten waren aanwezig om vragen te beantwoorden.


Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Topdrukte bij inloopavond over Woonzorgcentrum Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
ECHTEN - Het is bijna zover: de Zwerfvuilmiddag op vrijdag 27 maart. Dan willen we Echten opschonen met z’n allen. We starten vanaf school om half twee. Lopers zijn van harte welkom; auto’s/trekkers met aanhanger is ook een goed idee! Voor alle zwerfvuilverzamelaars met nadien grote trek; Verzorgt Dorpsbelangen Echten nadien een lekkere snack!!!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
REGIO - Ter voorbereiding op de Cascaderun 2020 zijn maar liefst twee medaille ontwerpwedstrijden uitgeschreven onder alle scholen van Stichting Bijeen, Pricoh én de twee voortgezet onderwijsscholen (RSG Wolfsbos en het Roelof van Echten College) uit de gemeente Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Trotse winnaars medaille ontwerpwedstrijden Cascaderun 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!