'

Mrt 11
REGIO - Op de creatieve maandagochtend in de Buurtstee in Rouveen zal 23 maart een workshop Macramé Bloempothanger worden gegeven.

Ga door met lezen van "Workshop Macrame Bloempothanger op 23 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
RUINERWOLD - De 15 jarige Merle de Boer uit Ruinerwold is komende vrijdagavond om 20.30 uur te zien en te horen in het populaire tv programma The Voice Kids van RTL 4. In deze talentenjacht voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar wordt gezocht naar het beste jonge muziektalent van Nederland.

Ga door met lezen van "Merle de Boer te zien/horen bij The Voice Kids"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
RUINEN - Binnenkort heeft Ruinen aan de Brink 25 een weggeefwinkel, Noppes genaamd. In het pand waar tot voor kort Kapsalon Manon was gevestigd, zijn vrijwilligers onder leiding van Welzijn De Wolden aan het werk om de winkel rond begin april te kunnen openen. Iedereen kan er kleding brengen en gratis meenemen. Noppes wordt daarnaast een plek waar mensen ervaring kunnen opdoen én een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten.

Foto: Annemiek Echten

Ga door met lezen van "Ruinen krijgt weggeefwinkel aan de Brink"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
RUINERWOLD - Een werkgroep van de jubilerende korfbalvereniging KIOS is actief aan de slag gegaan met de ontwikkeling van het jubileumboek.

Ga door met lezen van "korfbalvereniging KIOS aan de slag met jubileumboek."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
DE WOLDEN - In opdracht van het college van B&W is Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde gestart met het aanbrengen en/of vervangen van grasstenen in wegbermen in gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Aanbrengen grasstenen De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
DE WIJK - Voorafgaand de voetbalwedstrijd Wacker - Ruinerwold werd Dennis Petinga, projectmanager en eigenaar van Daar-om.nl bedankt als bordsponsor.

Ga door met lezen van "Wacker zet bordsponsor in het zonnetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
ZUIDWOLDE - Van 17 maart tot eind mei exposeert Erika Schonewille met schilderijen in Bibliotheek Zuidwolde. Haar expositie is tevens onderdeel van ‘Gekleurd Grijs in Actie!’ van Stichting Kunst & Cultuur.

Ga door met lezen van "Expositie Erika Schonewille in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!