'

Mrt 12
DE WIJK - De OTR-rit van de Antrappers was vastgesteld van zondag 15 maart 2020 en is door MC De Antrappers al op voorhand afgelast.

Ga door met lezen van "Off the Road Rit afgelast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
MEPPEL - Het optreden van Wieker Streetband vrijdag 13 maart in café de Casteleyn in Meppel gaat niet door. i.v.m het coronavirus.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DE WIJK - De Potgrondactie van Korfbalvereniging RoReKo in samenwerking met Welkoop De Wijk is uitgesteld naar 2, 3 en 4 april 2020 i.v.m de Coronavirus. (Wilt u toch al potgrond halen, haal het dan bij de Welkoop in de Wijk, want daar staat onze verkoop voorraad al klaar.)

foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
REGIO - Stichting Welzijn Staphorst heeft besloten om al haar ontmoetingsactiviteiten tot nader orde te annuleren in verband met het corona virus.

Ga door met lezen van "Ontmoetingsactiviteiten tot nader orde geannuleerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
REGIO - De politie waarschuwt voor een nepbrief van de Rabobank waarin staat vermeld dat klanten hun betaalpas moeten opsturen om vervolgens een nieuw exemplaar te ontvangen.

Ga door met lezen van "Politie: 'Wees alert op nepbrief Rabobank'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
RUINERWOLD - Het optreden van Margriet Bolding van morgen 13 maart wordt verzet naar 10 april, aanvang 20.00 uur. Gezien alle commotie rond het Coronavirus lijkt het ons beter het uit te stellen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
RUINERWOLD - Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 is Adri Kok de nieuwe trainer/coach van KIOS 1. Na diverse gesprekken met verschillende trainers die graag naar Ruinerwold wilden komen, is keuze op Adri gevallen.


Ga door met lezen van "Adri Kok nieuwe trainer KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DRENTHE - Het coronavirus (COVID-19) is nu ook in Drenthe geconstateerd. Het RIVM en de GGD verzamelen vragen en beantwoorden de meest gestelde vragen op de website van het RIVM. Ook kunt u het landelijke informatienummer bellen, tussen 08.00 - 20.00 uur: 0800-1351.

Ga door met lezen van "Informatie coronavirus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
RUINEN - Op vrijdagavond 20 maart organiseert de Nederlandse Bijenhouders vereniging afdeling Ruinen en Omstreken voor de 26e keer de grote nationale bijenboelavond in Zaal Kuik in Ruinen. De Ruiner vereniging is de enige vereniging in Nederland die een dergelijk evenement organiseert. De avond trekt elk jaar veel bezoek uit heel Nederland en is bovenal ook een ontmoetingsavond van imkers uit heel Nederland vlak voor het nieuwe bijenseizoen.

Ga door met lezen van "Nationale bijenboelavond in Zaal Kuik"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DE WIJK - Cabaretgroep Boerenblond komt zaterdag 11 april optreden in De Wijk. Met het nieuwe programma ‘Turbulent’ vol sketches, liedjes en humor. De eerste optredens waren een groot succes. Kaarten € 12,50 (incl. kopje koffie) zijn in de voorverkoop te koop bij Anytyme De Wijk en bij Dorpshuis de Havezate. Bestel tijdig je kaarten! (Vol is vol!)

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
RUINERWOLD - Afgelopen weekend is er al weer hard gewerkt om het tweede veld klaar te maken voor de grote metamorfose; een kunstgrasveld voor VVR. Echter nog even geduld, want elders in de Wolden wordt er nu druk gewerkt aan velden in o.a. De Wijk en loopt men daar iets achter, vanwege een oude sloot die daar door het veld loopt. Maar geduld wordt beloond en voor je het weet kunnen we voetballen op kunstgras in Ruinerwold. Achtervangers verplaatst, hek weg, tegels weg.

tekst en foto's: JW van der Vlist

Geplaatst door B S

Tweet This!