'

Mrt 13
REGIO - Lege schappen in supermarkten in Nederland. Toch hoeven de klanten zich geen zorgen maken want er zijn nog producten genoeg in de distributie centra in Nederland.

Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Nederlanders massaal aan het hamsteren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
ZUIDWOLDE - Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus is de officiële opening van de gerestaureerde molen van Zuidwolde, in de volksmond de Meule van Wassens, tot nader orde uitgesteld. Zodra de situatie het toelaat, zal een nieuwe datum voor de festiviteit worden gepland. Vooralsnog blijft de molen op zaterdagen tussen 09.00 en 12.00 uur open voor bezichtiging.

Foto: Ben Veerbeek

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK/KOEANGE - Op 26 maart 2020 is de ledenvergadering van de Historische Vereniging de Wijk-Koekange. I.v.m het coronavirus gaat dit niet door. Nader bericht volgt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
RUINEN - Tot donderdag 19 maart sluit bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen haar deuren i.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus. Daarmee komen ook de geplande activiteiten in deze periode te vervallen.

foto: Andries-de-la-Lande-Cremer

Ga door met lezen van "Bezoekerscentrum dicht i.v.m. maatregelen Coronavirus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WOLDEN - Woensdag 11 maart heeft Erik Verheijen namens GroenLinks De Wolden het groene lintje uitgereikt aan Betty en Teele Bollink uit De Stapel.

Rechts op de foto: Betty Bollink, links Erik Verheijen, Dieneke Velema en daarachter Else Fleurke

Ga door met lezen van "Groen Lintje voor Betty en Teele Bollink"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
RUINERWOLD - Op zaterdag 4 april is er een antiek-en curiosaveiling op de deel van De Karstenhoeve. Om 13.00 uur neemt de veilingmeester de(veiling) hamer ter hand en kan er weer geboden worden. Niet alleen op de onlangs gehouden taxatiemiddag zijn er veel goederen ingebracht, ook rechtstreeks werd er veel aangeboden voor de veiling.

Foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Veiling Antiek en Curiosa bij Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
ECHTEN - Helaas gaan onderstaande activiteiten in Echten niet door i.v.m. de te nemen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen;
• 13 maart: Generale repetitie Nut & Genoegen
• 14 maart: toneeluitvoering Nut & Genoegen
• 20 maart: weerwolven in 'd Olde Karke
• 20 maart: kaartavond in de Molenhoeve
• 26 maart: Jaarvergadering 'd Olde Karke, Feestcommissie en Dorpsbelangen

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK - De toneelvoorstellingen van Rederijkerskamer de Bloem op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in de Havezate gaan niet door vanwege het Corona virus. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor nieuwe data.

Geplaatst door B S

Tweet This!