'

Mrt 15
DRENTHE - Het kabinet heeft nieuwe maatregelen genomen om het coronavirus tegen te gaan. Zo worden de bestaande maatregelen verlengd tot en met 6 april.

Ga door met lezen van "Scholen, horeca en kinderopvang gesloten tot en met 6 april "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
DE WIJK - De organiserende verenigingen Koninklijke Muziekvereniging Apollo, vrouwenkoor Meander, Popkoor Nameless en het vrouwen- en mannenkoor van Wijker Kunst hebben i.v.m. het Corona virus ook de voorbereiding van het bevrijdingsconcert in De Wijk stopgezet en besloten het Bevrijdingsconcert van 19 april te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum in september of oktober.

Ga door met lezen van "Bevrijdingsconcert 19 april verplaatst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 27 maart is er in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde een optreden met livemuziek van zangduo Hessel & Ineke. Ze brengen bekende, Nederlandstalige nummers van artiesten als Lucas en Gea, Jannes en John West, in een modern jasje gestoken, tweestemmig en close harmony gezongen. Het optreden begint om 19.30 uur. De kaartverkoop is aan de zaal vanaf 18.30 uur. De entree bedraagt € 10 incl. een kopje koffie of thee.

Ga door met lezen van "Muziek van Hessel & Ineke in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
DRENTHE - De voormalige Rijksluchtvaartschool in Eelde, Nationaal Monument Westerbork, Broken Circle and Spiral Hill in Emmen, De Sluiswachter in Zandpol, Velden van Nevel in Hoogeveen, Kapkar/BB-N34 in Borger en Mannes in Assen zijn opgenomen in de top 100 van de naoorlogse Kunst in de Openbare Ruimte.

Ga door met lezen van "Drentse kunstwerken in overzicht Kunst in de Openbare Ruimte"

Geplaatst door B S

Tweet This!