'

Mrt 16
Beste Woldenaren,

DE WOLDEN - De nieuwe maatregelen zijn van grote invloed op ons dagelijks leven. Het college van burgemeester en wethouders heeft dan ook besloten om tot 6 april zo min mogelijk sociale contacten op te zoeken. Dat houdt in dat we veel afspraken niet door laten gaan of telefonisch gaan doen. Juist omdat de noodzakelijke dienstverlening van anderen moet blijven doorgaan.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van " Verklaring burgemeester Roger de Groot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
RUINERWOLD - Het Coronavirus treft iedereen. Ook de Ruinerwoldse kappers hebben besloten voor ieders veiligheid om de kapsalons te sluiten tot 6 april. Kapsalon Jennie, Van de Berg, Hair-Proffesionals en By Sabine hebben dit vandaag besloten. Het is nu ook het advies van de Nederlands kappers organisatie (Anko).


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DRENTHE - In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum vooralsnog gesloten tot en met 6 april 2020.

Ga door met lezen van "Drents Museum wijzigt tentoonstellingsprogramma "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DE WIJK - Ook restaurant Mulino in De Wijk is net als andere horecagelegenheid gesloten tot 6 april. Dit i.v.m. het Coronavirus. Echter bezorgen mag wel. De bestelde maaltijden worden gratis aan huis bezorgd in De Wijk, vertelt Popko Schuitema. En voor wie geen contact wil met de bezorger. Er kan contactloos worden betaald'. Restaurant Mulino is telefonisch te bereiken op nummer 0522 – 760 260, maar u kunt ook een bericht achterlaten. www.restaurant-mulino.nl

Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
REGIO - In navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid, is op zondag 15 maart het besluit genomen dat alle Drentse bibliotheken vanaf maandag 16 maart gesloten blijven voor alle publiek tot in ieder geval 6 april.

Ga door met lezen van "Drentse bibliotheken vanaf maandag 16 maart gesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DE WIJK - Het optreden van cabaretgroep Boerenblond op zaterdag 11 april in dorpshuis de Havezate in De Wijk gaat niet door i.v.m. het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Deze is op dit moment nog niet bekend.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DE WIJK - Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen dagen zijn we genoodzaakt de Algemene ledenvergadering van vrijdag 20 maart 2020 niet door te laten gaan. Er zal als de situatie het weer toelaat een nieuwe datum gepland worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
RUINERWOLD - Op zondag 19 april van 11:00 – 16:00 houdt Hondencentrum “De Natte Neuzen Hoeve” in Ruinerwold een open dag. Tijdens deze dag kan je samen met je hond komen ravotten, snuffelen, workshops volgen en nog veel meer.Ga door met lezen van "Open dag De Natte Neuzen Hoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!