'

Mrt 17
DE WIJK - Het oud papier wordt komende zaterdag niet opgehaald in De Wijk. Wij vinden het als school in deze tijd niet verantwoord ouders hiervoor in te zetten. (En velen van hen zijn al ziek) Aldus een woordvoerder van Wolderwijs.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
REGIO - De productie van elektriciteit is in 2019 naar een recordhoogte gestegen van 121 miljard kWh. Dit is een toename van 6 procent ten opzichte van 2018. Het verbruik bleef nagenoeg gelijk. Er is een verschuiving zichtbaar van steenkool naar aardgas als grondstof voor elektriciteitsproductie. Tegelijkertijd daalde de invoer uit Duitsland. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Ga door met lezen van "Elektriciteitsproductie naar recordhoogte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
RUINERWOLD - Ook voor de Huisartsenpraktijk gelden op dit moment strenge maatregelen vanwege het Coronavirus. Want ook in de praktijk kan het virus worden verspreid. Dus u kunt niet zomaar binnen komen lopen! Wie vragen heeft kan bellen of mailen. De huisartsenpraktijk is alleen open voor mensen die een afspraak hebben of medicatie komen halen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WOLDEN - Het college begint een klimaat- en risicodialoog rond het klimaatbestendig maken van de leefomgeving in de gemeente.

Ga door met lezen van "College begint klimaatdialoog"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of heeft u een probleem maar u weet niet bij wie u terecht kan? Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden.Ga door met lezen van "Buurtteam De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WIJK - Zoals het bestuur van de v.v. Wacker al heeft aangekondigd zijn er tot nader order geen activiteiten rondom het voetbalveld, vanwege het Corona virius. Dit houdt dan ook in dat de kaartavonden, welke door de Supporters Vereniging worden georganiseerd ook tot nader order worden uitgesteld.

Ga door met lezen van "Kaartavonden van Wacker worden uitgesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WOLDEN - Vanwege het coronavirus kiest het Diaconaal Verband De Wolden in overleg met de supermarkten er uit voorzorg voor de Voedselbankactie van zaterdag 21 maar niet door te laten gaan. Wanneer de omstandigheden het toelaten wordt er een nieuwe datum gepland. Diaconaal Verband De Wolden

Geplaatst door B S

Tweet This!