'

Mrt 19
BALKBRUG - Een tractor met aanhanger is op de maten uit koers geraakt en op de kant terecht gekomen. De aanhanger met mest kwam op de straat terecht. De tractor in de sloot. E raakte niemand gewond. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
ZUIDWOLDE - Het optreden van zangduo Hessel & Ineke op vrijdag 27 maart in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde gaat niet door vanwege het coronavirus.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
REGIO - Tegenwoordig hoef je voor veel de deur niet meer uit; vrijwel alles kun je vanuit huis bestellen. Toch blijft het bij sommige dingen fijn om ze even te passen.

Ga door met lezen van "Hoe pas je een bril online?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
DRENTHE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe doet een oproep om kandidaten voor te dragen voor de Groene Anjer Prijs 2020. De prijs bestaat uit een bedrag van € 3.000 en zal worden uitgereikt op 25 juni 2020.

Ga door met lezen van "Groene Anjer Prijs inspireert tot meer en beter"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
DE WIJK - Nu het Coronavirus in alle hevigheid heeft toegeslagen, is er ook grote vraag naar mondkapjes. Het beschermingsmateriaal is momenteel schaars, en daarom roepen huisartsen op mondkapjes te doneren.Ga door met lezen van "Van Goor Schilderwerken doneert Mondkapjes aan huisartsen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
REGIO - Vanwege het Coronavirus en de landelijke maatregelen daaromtrent, geldt voor alle activiteiten van VVN Zuidwest-Drenthe dat deze opgeschort zullen worden tot nader orde.

Ga door met lezen van "Activiteiten VVN Zuidwest-drenthe op geschort"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
DRENTHE - Meer dan duizend foto’s tonen Linde en haar bewoners in eerste helft vorige eeuw. Het Drents Archief heeft een omvangrijke en nog niet eerder getoonde collectie glasnegatieven van fotograaf Willem de Vries uit Linde vervroegd in haar beeldbank gezet.

Ga door met lezen van "Fotocollectie schoolhoofd Willem de Vries online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
DE WIJK - Horecagelegenheden worden vanaf 1 april 2020 beboet als ze nog een rookruimte hebben. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Ook de speciale rokersruimte in café de Wiekslag gaat dicht.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Coffeeshop de Wietslag opent de deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!