'

Mrt 20
DRENTHE - De 12 Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleids Team (RBT) dat sinds 13 maart onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Paasvuren gaan niet door; buurthuizen alleen open voor zorgtaken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
DE WOLDEN - In heel veel gemeenten zijn de raadsvergaderingen van deze maand afgelast. Dit in verband met de situatie rond corona, waarbij zoveel mogelijk moet worden voorkomen dat groepen mensen bij elkaar komen en elkaar kunnen besmetten. Gemeente De Wolden is hierin geen uitzondering. De raadsvergadering 26 maart 2020 gaat daarom niet door

Ga door met lezen van "Raadsvergadering 26 maart geschrapt in verband met corona"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
REGIO - Het politiebureau in Hoogeveen sluit in verband met de uitbraak van het corona-virus vrijdagavond de deuren. 'Wij zijn genoodzaakt om de openstelling van politiebureaus in het basisteam Zuidwest-Drenthe enigszins te beperken.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Politiebureau Hoogeveen sluit op vrijdagavond de deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
DRENTHE - Tijdens de Freedom Ride stappen topsporters, militairen, veteranen, politie en fietsliefhebbers met elkaar op de fiets om 75 jaar vrijheid te vieren. De vijfde editie van de Freedom Ride die dit jaar wordt verreden in Drenthe met start en finish in Assen zal niet op de geplande datum 5 mei 2020 plaatsvinden.

Ga door met lezen van "Freedom Ride uitgesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
Zaterdag 4 april gaat niet door!

IJHORST - De IJhorstermarkt geniet grote bekendheid in de wijde omgeving. De markt is een perfecte mix van antiek, brocante, vlo, braderie en warenmarkt. Dit jaar bestaat de markt alweer vijftig jaar. De eerst die gepland stond op zaterdag 4 april 2020 gaat helaas niet door vanwege het coronavirus.

Ga door met lezen van "IJhorstermarkt bestaat 50 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
DE WIJK - (sport) Scholen, horecagelegenheden, en veel winkels zijn gesloten tot 6 april vanwege het coronavirus. Ook Atlas Sport in De Wijk is op dit moment gesloten. Dus rest er niets anders dan van de nood een deugd te maken, en alvast een grote voorjaarsschoonmaak te beginnen.

Ga door met lezen van "Atlas Sport hangt de vuile was buiten!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
RUINERWOLD - Zorghuizen gaan op slot, de bezoeken waren al beperkt tot alleen de eerste contactpersonen. Maar vanaf vandaag zal bij Huize P.R Derks voor iedereen de deuren voorlopig gesloten zijn voor alle bezoek. Het team is opgesplitst in een thuiszorg en een derks team. Om alle risico's zoveel mogelijk te beperken. Bedankt voor uw begrip.

Geplaatst door B S

Tweet This!