'

Mrt 22
RUINERWOLD - De zorgvraag neemt toe en er zijn steeds meer ouderen met een complexe zorgvraag. Noorderboog en Actium hebben samen gekeken wat ervoor nodig is om woonzorgcentrum ’t Vonder toekomstbestendig te maken. Het uitgangspunt is dat ‘t Vonder met haar voorzieningen in Ruinerwold blijft. Er ligt nu een plan voor de verbouwing.

Ga door met lezen van "Woonzorgcentrum ’t Vonder Ruinerwold wordt verbouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
Investeringsagenda brede impuls voor provincie

DRENTHE - Het college van Gedeputeerde Staten stelt aan Provinciale Staten voor om de komende jaren op 13 verschillende thema’s extra ontwikkelingen te stimuleren of mogelijk te maken, met een totaalbedrag van € 52,5 miljoen. Dat blijkt uit de Investeringsagenda 2020-2023, die het college op 20 maart aan PS heeft gestuurd.

Ga door met lezen van " Drenthe gaat 52,5 miljoen investeren "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
REGIO - Nederlanders hebben een hele grote water-voetafdruk. We gebruiken maar liefst 3300 liter water per persoon per dag. Niet uit de kraan, maar via ons eten, kleren en producten. Een kopje koffie bestaat uit ongeveer 2 deciliter water. Om de koffie te maken is echter 140 liter water nodig! En dat geldt voor heel veel producten. Zelfs voor producten waar helemaal geen water in zit, zoals een katoenen t-shirt, is water gebruikt. Bij de groei van de katoen en het maken van het shirt. Voor een t-shirt zelfs 2700 liter!

MJJ-20120612-spuien

Ga door met lezen van "Water weetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!