'

Mrt 23
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden is samen met de gemeente Hoogeveen en de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen van plan om nieuwe overeenkomst af te sluiten voor de accountant die onder andere de jaarrekeningen van de drie organisaties moet controleren. De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomst is 1 augustus 2020.

Ga door met lezen van "Europese aanbesteding accountant"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DE WIJK - Het blijft een mooi gezicht. De Holwortel in volle bloei. In het Reestdal is dit de bekendste vertegenwoordiger van de stinzenflora. Iedereen wil ze zien; de duizenden bloeiende holwortels op landgoed Dickninge. Er wordt naar hartenlust gefotografeerd en gefilmd en dat is ook geen wonder, want met dit prachtige weer is de tuin van Dickninge een paradijs voor plantenliefhebbers en wandelaars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ga door met lezen van "Holwortel in volle bloei"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DE WIJK - Dat was toch wel, toen op zondag 22 maart Bloemenboetiek Jarina voor alle bewoners van ons zorgcentrum Dunninghe een prachtig bouquet lente tulpen kwam brengen, met als opschrift 'Een hart onder de riem en een lichtpuntje voor jullie in deze donkere dagen'! Een prachtig, en zeer op prijs gesteld gebaar!

Jan Tijink Prins Clauslaan 50

Geplaatst door B S

Tweet This!