'

Mrt 24
Bezoekers ervaren dienstverlening als zeer goed en geven een 8,4

DRENTHE - Het Drents Archief in Assen is dit jaar in de Top 3 van de Kwaliteitsmonitor Archieven geƫindigd. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,4 scoort de Drentse archiefinstelling flink wat beter dan het landelijk gemiddelde (een 8,0).

Ga door met lezen van "Drents Archief in Top 3 van Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
DE WIJK - RS Kaas Streek en Natuurproducten is vanaf heden elke zaterdag van 09.00 - 13.00 uur te vinden voor Dorpshuis de Havezate in De Wijk. De verkoop van Kaas, noten, zuivel, wijn, worst en streekproducten zal vanuit de kaaswagen gebeuren. De vergunning hiervoor is afgegeven. Volgens eigenaar Popko Schuitema is dit een mooie zicht locatie. Met volop parkeerruimte.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - Vanaf 25 maart houden de huisartsen van De Wijk, Koekange, Ruinen en Ruinerwold gezamenlijk een hoestspreekuur in de Buddingehof te Ruinerwold. Op het hoestspreekuur zien de huisartsen alle mensen die luchtwegklachten hebben en waarvan de doktersassistenten en de huisartsen telefonisch bepaald hebben dat ze onderzocht moeten worden.

Ga door met lezen van "Huisartsen houden gezamenlijk hoestspreekuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
DE WIJK - Door de ontwikkelingen rond het Corona virus zijn we als Oranjevereniging De Wijk genoodzaakt alle activiteiten stop te zetten tot 1 juni. Wij begrijpen deze beslissing van de regering en zullen hier volledig aan meewerken.

Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Alle activiteiten Oranjevereniging afgelast tot 1 juni"

Geplaatst door B S

Tweet This!