'

Mrt 25
DRENTHE - De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona. Er wordt een aantal maatregelen verkend en uitgewerkt die kunnen worden ingezet om dit te doen.

Ga door met lezen van "Ondernemers steunen die in de problemen komen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
DE WIJK - Lieve mensen van het koersbal. Bea, Geertje en ik, hadden de hoop dat wij elkaar in april weer zouden terugzien. Maar het Coronavirus is nog niet uitgeraasd!

Ga door met lezen van "Koersbal en Bingo even uitgesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
RUINEN - In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op woensdag 25 maart met het opnieuw bestraten van de Wold Aaweg in Ruinen.

Ga door met lezen van "Herstraatwerkzaamheden Wold Aaweg in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
RUINERWOLD - Vijftien deelnemers hebben dit voorjaar in Ruinerwold de cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ gevolgd. Vallen Verleden Tijd is een groepstraining bestaande uit drie onderdelen: een hindernisbaan, spelvormen en valtraining gericht om valincidenten te voorkomen.

Ga door met lezen van "Vallen is verleden tijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
DE WOLDEN - In de nieuwsbrief voor ondernemers heeft burgemeester De Groot de ondernemers van De Wolden toegesproken over de lastige tijd die zij tegemoet gaan.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Burgemeester De Groot: ''Ondernemers: ik leef met u mee''"

Geplaatst door B S

Tweet This!