'

Mrt 27
RUINERWOLD - Een aantal leerkrachten van o.b.s. de Dissel zijn vanmorgen buiten het Vonder op bezoek geweest bij de bejaarden op een bijzondere wijze; met een orgel liepen de leerkrachten langs de huizen en kamers van het Vonder om zo de mensen die daar wonen even een verzetje te geven.

Foto's JW v/d Vlist

Ga door met lezen van "Leerkrachten trakteren Vonder op muziek. "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 27
DE WOLDEN - CDA De Wolden vraagt aan het college van De Wolden wat zij doet om de gevaren van lodenwaterleidingen onder de aandacht van het publiek te brengen. In deze tijd van corona moeten niet andere problemen vergeten worden.

Ga door met lezen van "CDA vraagt aandacht voor loden waterleidingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 27
DE WOLDEN - In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan het grote landelijke glasvezelnetwerk waarop het netwerk van Glasvezel De Wolden is aangesloten.

glasvezel-kabels1

Ga door met lezen van "Kortstondige afkoppeling netwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 27
DRENTHE - Door het coronavirus en de opgelegde maatregelen vanuit de overheid moesten ook wij de PD Drenthe van 31 maart in DNK Assen cancelen.

Ga door met lezen van "PD Drenthe verplaatst Promotiedagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 27
RUINEN - Het bestuur en regie van de Stichting Openluchtspel Ruinen heeft besloten dit jaar geen theatervoorstellingen op te voeren. De nieuwe en verscherpte maatregelen die de Rijksoverheid heeft genomen om verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan op 23 maart hebben hierin de doorslag gegeven.

Ga door met lezen van "Geen Openluchtspel in Ruinen dit jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 27
REGIO - De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Ga door met lezen van "Toiletgebouwen op campings en jachthavens gesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!