'

Mrt 29
RUINEN - Bij een brand is een boerderij in Ruinen zwaar beschadigd. Meerdere brandweerkorpsen zijn bezig de vlammen te doven. Het is nog niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt.

Foto: Arjan Tien Nudrenthe.nl

Ga door met lezen van "Uitslaande boerderij brand Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
RUINERWOLD - André en Karin Wienen kregen vannacht onverwacht bezoek aan de voordeur van hun woning aan de Wolddijk in Ruinerwold. De luidruchtige bezoekers hadden maling aan de regel van 1,5 meter afstand houden.

Ga door met lezen van "Luidruchtig bezoek midden in de nacht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
DE WIJK - Samen staan we sterk, staat er te lezen op het spandoek dat sinds zaterdag aan de Wieker Meule hangt. Het spandoek is gemaakt door Lienke Kleine (12) en Tom Luttel (9) uit De Wijk.

Samen staan we sterk staat er te lezen op het spandoek voor de molen. Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lienke en Tom steken dorpsgenoten hart onder de riem"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
REGIO - Geboortes, sterfte, huwelijken en verhuizingen. Demografisch gezien staat Nederland allesbehalve stil. Elke dag is vol van demografische bedrijvigheid. Wat zaken op een rijtje, in een poging om een doodgewone dag in Nederland in cijfers te vatten.

Ga door met lezen van "Dit gebeurt er op zomaar een doorsnee dag in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
Rijbewijsbezit in Staphorst bijzonder hoog

DRENTHE - Bijna 80 procent van de Nederlandse bevolking van 17 jaar of ouder heeft een autorijbewijs. Begin 2019 hadden bijna 11,2 miljoen personen een Nederlands personenautorijbewijs B. Dat is 1 procent meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Ga door met lezen van "80 Procent volwassenen heeft rijbewijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!