'

Mrt 30
DE WOLDEN - Glasvezel De Wolden heeft het bereikt einddoel en draagt de B.V. over. Het doel van Glasvezel De Wolden, alle woonadressen in de gemeente te voorzien een toekomstbestendige internetvoorziening is gelukt. De vrijwilligers van Glasvezel De Wolden kunnen tevreden terugkijken.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Transitie Glasvezel De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 30
ZUIDWOLDE - Op 10 april 1945 werd Zuidwolde officieel bevrijd verklaard van de Duitse bezetter. Ter gelegenheid van de 75ste herdenking daarvan geeft Oudheidkamer Zuidwolde het boek ‘Zuidwolde in oorlogstijd, 1940 - 1945’ uit.

Ga door met lezen van "Nieuw boek ‘Zuidwolde in oorlogstijd’ uitgebracht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 30
Hoge kortingen op A-klasse bedden

RUINEN - Snoeken Ruinen, woonspecialist en familiebedrijf sinds 1925 gaat de bovenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Dat betekent dat de bestaande A-klasse bedden met hoge kortingen oplopend tot wel 50% korting.


Ga door met lezen van "Snoeken ruimt de bovenverdieping op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 30
over Coronanieuws uit de regio

REGIO - Via aangepaste programmering overdag doet DNOradio al enkele weken uitgebreid verslag van de ontwikkelingen rondom het Corona virus in de regio ZW Drenthe en Noord Overijssel.

Ga door met lezen van "DNO radio bericht dagelijks "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 30
DRENTHE - Drie kwart van alle caravans en campers in Nederland stond op 1 januari van dit jaar op naam van een 50-plusser. Verder zijn er relatief veel inwoners van Drenthe in het bezit van een caravan of camper. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het wagenpark in Nederland.

camperplaats De Wiltzangh1

Ga door met lezen van "Relatief meeste caravans en campers in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!