'

Mrt 31
DRENTHE - Zorgbelang Drenthe heeft sinds vorige week woensdag 25 maart een meldpunt, waar inwoners hun zorgen kunnen uiten over ervaren knelpunten in de zorg. Ook kunnen inwoners het meldpunt gebruiken om mooie initiatieven in de zorg die zijn voortgekomen uit de coronacrisis te melden.

Ga door met lezen van "Drenthe krijgt meldpunt rond zorg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
DE WOLDEN - De Nieuwjaars bijeenkomst van de 'Seniorenvereniging De Wolden' had in januari een mooie start in de Havezate te De Wijk.

Ga door met lezen van "Nieuws van Seniorenvereniging De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
RUINERWOLD - WMD Drinkwater vernieuwt ruim een halve kilometer waterleiding in Ruinerwold. Het vervangen van de hoofdleiding aan de burgemeester Bosmaweg is noodzakelijk om het netwerk betrouwbaar en veilig te houden. Aannemer Bam start deze week met de werkzaamheden. Het werk duurt ongeveer twee maanden. De WMD neemt uiteraard alle voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ga door met lezen van "Waterleiding in Ruinerwold wordt vernieuwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
RUINEN - In verband met alle maatregelen die zijn genomen worden er in de Mariakerk in Ruinen tot 1 juni geen kerkdiensten gehouden. De diensten die vanuit PKN Pesse worden gehouden zijn te volgen op de website www.pknpesse.nl/livestream.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Geen kerkdiensten in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
RUINERWOLD - Er ontstaan mooie initiatieven tijden de Coronacrisis. Erik en Rick van ER Geluid uit Ruinerwold brachten zondagmiddag. Het leek wel een festival, maar DJ Erik trad niet op in een festival, maar voor zijn eigen buurt.

Ga door met lezen van "Erik en Rick zetten buurt in beweging "

Geplaatst door B S

Tweet This!