'

Apr 2
DE WIJK - Toen vorige week in verzorgingshuis ‘Dunninghe’ de maatregelen bekend werden gemaakt met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus (volgens het woordenboek ‘De Dikke van Dale’ is een virus een ziekteverwekker, die vele malen kleiner is dat de kleinste bacterie!), was de reactie van onze oudere bewoners van Dunninghe bewonderenswaardig!



Ga door met lezen van "Column: Wat me dit keer opviel!!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DRENTHE - Drenthe College, Noorderpoort, Alfa-college Landstede Groep, Terra en ROC Menso Alting gaan in ieder geval tot 6 mei door op de ingeslagen weg: online onderwijs bieden aan studenten. In uitzonderlijke gevallen – dus als het echt niet anders kan en zonder dat studenten daartoe verplicht worden – kan examinering op kleine schaal plaatsvinden in het schoolgebouw. Of bij stagebedrijven uiteraard.

Ga door met lezen van " Online onderwijs MBO-studenten gaat door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

DE WOLDEN - Het zijn rare, spannende tijden. Iedereen blijft zo veel mogelijk thuis. Alleen als het echt nodig is, gaan we de deur uit. Ook ik houd me daaraan uiteraard, net als de andere gemeentebestuurders en gemeentemedewerkers.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot Wolder Courant"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DRENTHE - De Drentse gemeenten hebben samen een pakket van 10 maatregelen samengesteld om ondernemers te ondersteunen die in de problemen komen door corona. Alle gemeenten passen deze maatregelen toe. Ondernemers kunnen op de website van hun gemeente terecht voor informatie over de maatregelen.

Ga door met lezen van "Maatregelen om ondernemers te steunen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DE WIJK - Vanwege zijn interesse voor de natuur was het voor Peter Vellinger al vroeg duidelijk dat hij later hovenier wilde worden. Na een vooropleiding aan de landbouwschool en de tuinbouwschool volgden werkzaamheden bij andere hoveniers. In 2004 startte hij Hoveniersbedrijf Vellinger. Inmiddels als zestien jaar een vertrouwd adres in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hoveniersbedrijf Vellinger heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan"

Geplaatst door B S

Tweet This!