'

Apr 18
DE WIJK - Zanger Hans, heeft vanmiddag verzorgingstehuis Dunninghe op zijn grondvesten laten trillen met een spetterend tuinconcert. Hans zong oud Hollandse liedjes en tranentrekkers. De bewoners van de aanleunwoningen genoten van dit optreden op het eigen terras.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
Extra ondersteuning voor ondernemers tijdens coronacrisis

DRENTHE - Veel ondernemers ervaren negatieve effecten van de maatregelen rondom het coronavirus. Om een steuntje in de rug te geven aan Drentse ondernemers en hen te helpen bij hun specifieke situatie wordt het ondernemersloket Ik Ben Drents Ondernemer tijdelijk uitgebreid. De provincie Drenthe stelt hiervoor een bedrag van 135.000 euro beschikbaar.

Ga door met lezen van "Provincie breidt ondernemersloket Ik Ben Drents Ondernemer flink uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
Een geweldig mens is heen gegaan

RUINERWOLD - De bekende kroegbaas Sjaak van der Sterre uit Ruinerwold is zaterdagmorgen overleden, na een slopende ziekte, hij mocht slechts 61 jaar worden. ‘Sjaak is in alle rust ingeslapen’ zo laat zijn vrouw Ina weten. ‘Zijn familie heeft vorige week nog afscheid kunnen nemen’. De markante kroegbaas, laat een vrouw, vier kinderen en negen kleinkinderen achter.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kroegbaas Sjaak van der Sterre overleden: Update"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
RUINERWOLD - De aanleg van het fietspad langs de Havelterweg richting Havelte vordert gestaag. Al tientallen jaren heeft de gemeente de grond voor dit fietspad in bezit. Vorig jaar werd bekend dat het fietspad aan de beurt was en begon de gemeente met de voorbereidingen voor de aanleg. De inwoners van Ruinerwold zijn blij dat er eindelijk iets gebeurd aan de onveiligheid op de smalle Havelterweg.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DE WOLDEN - Om de inzet van jonge mantelzorgers in gemeente De Wolden te waarderen, reikt Welzijn De Wolden in samenwerking met de gemeente in de landelijke Week van de Jonge Mantelzorger, van 1 tot en met 7 juni, Bol.com-cadeaubonnen uit. Zeker in deze tijd van mogelijk extra belasting en minder contactmogelijkheden met leeftijdsgenoten is er extra aandacht voor deze groep jonge inwoners.


mantelzorgers-18aJonge mantelzorgers: Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Waardering voor jonge mantelzorgers in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!