'

Mei 1
REGIO - ‘De laatste sprong’. De zuidflank van Operatie Amherst op de grens van Overijssel en Drenthe’. Een boek over 60 Franse para’s bij Den Hulst, Staphorst, Balkbrug en Dedemsvaart op 7/8 april 1945.

Ga door met lezen van "Boek ‘De laatste sprong’ verschijnt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 1
Zorgmedewerkers snel inzetbaar voor Icare met versneld leertraject in skillslab Noorderpoort Assen

DRENTHE - Vanaf deze week worden nieuwe zorgmedewerkers van Icare in een versneld leertraject opgeleid op ROC Noorderpoort in Assen.

Ga door met lezen van "Icare en Noorderpoort samen sterk in opleiden zorgmedewerkers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 1
DE WIJK - Het kunstgras bij vv Wacker begint nu echt vorm te krijgen. Gisteren werd er na aantal weken stilte begonnen met het uitrollen van de grasmatten. Het gras wordt gelegd Intergrass uit Staphorst. Met een mannetje of tien waren ze de gehele dag bezig. Onder toeziend oog van Wacker vrijwilliger André Prent werd er stevig doorgewerkt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 1
DE WOLDEN - Beste Woldenaren, De maatregelen om corona in te dammen werken! Vorige week hebben we van de premier gehoord hoe het verder gaat. Een langzame versoepeling. Ook in De Wolden houden we massaal de regels goed in acht. Ontzettend knap! Alleen zo beschermen we de ouderen en kwetsbaren. En zo voorkomen we te hoge druk op de zorg.Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot 29 april"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 1
DRENTHE - De uitreiking van de Harry de Vroome Penning 2020 gaat door de maatregelen rondom het coronavirus niet door. Dat meldt Stichting het Drentse Landschap.

Ga door met lezen van "Uitreiking van Harry de Vroome Penning een jaar uitgesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 1
DE WOLDEN - Het college van B & W steunt de lobby richting Den Haag van de P10-gemeenten (de tien grootste plattelandsgemeenten) om ervoor te zorgen dat de herziening van het Gemeentefonds niet leidt tot lagere uitkeringen aan de grotere plattelandsgemeenten.


Ga door met lezen van "Lobby plattelandsgemeenten herziening Gemeentefonds"

Geplaatst door B S

Tweet This!