'

Mei 2
RUINERWOLD - Voor uw en onze veiligheid zijn winkel en magazijn van Kringloop De Wolden gesloten voor publiek! U kunt ook niets komen brengen! We bewerken onze verkoopruimte voor opening volgens de nieuwe regels, zodat anderhalve meter afstand en bescherming van medewerkers en klanten mogelijk is. Tweede helft mei hoort u meer van ons!

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
ZUIDWOLDE - Zoals u wellicht zal begrijpen heeft het bestuur besloten dat ook de boerderijenfietstocht vanuit Zuidwolde, welke gepland stond voor 29 juli 2020, Niet door gaat vanwege de coronacrisis.

Ga door met lezen van "Boerderijenfietstocht Zuidwolde afgelast."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
DRENTHE - De twaalf Drentse burgemeesters en de commissaris van de Koning hebben besloten om overal in Drenthe de landelijke richtlijn van het Nationaal comité 4 en 5 mei te volgen tijdens de Nationale dodenherdenking op 4 mei.Ga door met lezen van "Nationale dodenherdenking in Drenthe volgens landelijke richtlijnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
Een abonnement, soms zit je er jaren aan vast. Of kom je er maar moeizaam weer vanaf. Vandaar deze voorbeeldbrief ‘opzegging abonnement’. Deze kregen we als tip aanbevolen door een bezoeker van het Weblog.

Geachte Heer/Mevrouw,
Hierbij wil ik U laten weten dat ik mijn abonnement op uw "Belastingdienst'' wil opzeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen. De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd heb ik het meestal ook te druk om de door u toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt te lezen.

Ga door met lezen van "Abonnement belastingdienst opzeggen, gebruik de voorbeeldbrief!!"

Geplaatst door B S

Tweet This!