'

Mei 4
RUINERWOLD - Een auto heeft zondagavond vlam gevat aan de Havelterweg in Ruinerwold. Niemand raakte daarbij gewond. De brandende auto stond aan de Havelterweg, net buiten het dorp. De brandweer wist de vlammen snel onder controle te krijgen. Waarschijnlijk heeft een technisch mankement de brand veroorzaakt.

Foto's Arjan Tien Nudrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DE WIJK - Een 34-jarige man uit Hoogeveen werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden aan de Dorpsstraat in de Wijk. Omwonenden belden de politie omdat de man langzaam door de straat reed en op een oprit parkeerde. De man bleek geen rijbewijs te hebben en testte positief op een drugstest. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
RUINERWOLD -Zondagmiddag is bij een ongeluk op de N375 een persoon gewond geraakt. Een andere betrokkene kon na een controle in de ambulance weer gaan.

Foto's Nudrenthe.nl


Ga door met lezen van "Verkeersongeluk op N375 bij Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DRENTHE - Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. In Drenthe komen veel teken voor. Geef de teek geen kans. Een tekencontrole nadat u in het groen bent geweest, is een kleine moeite maar erg belangrijk. Heeft een teek u toch te pakken, dan kunt u hem eenvoudig zelf verwijderen. Meer informatie leest u op www.ggddrenthe.nl/teken.


Ga door met lezen van "Een teek? Pak ‘m beet!"

Geplaatst door B S

Tweet This!