'

Mei 8
ECHTEN - Door deze bizarre omstandigheden zijn er vele evenementen en activiteiten afgelast. De toneeluitvoering kon niet doorgaan, de bingoavond maar ook de laatste kaartavonden moesten we cancelen.

Ga door met lezen van "Uitslagen Kaarten Nut & Genoegen Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WOLDENB - De bibliotheken mogen weer open! We kunnen niet wachten om je weer te voorzien van de service die je van ons gewenst bent. Maar, wel in een iets ander jasje. Er zijn landelijke protocollen en geldende verordeningen waar we ons strikt aan willen houden.

Ga door met lezen van "Bibliotheken De Wolden gefaseerd open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
REGIO - De Knapper-volleybalcompetitie is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio Hoogeveen. Meer dan 70 teams uit de hele regio, verdeeld over 6 dames- en 3 herenpoules, spelen doordeweekse wedstrijden. Dit seizoen werd de competitie noodgedwongen stopgezet.

Ga door met lezen van "Lekker doordeweeks recreatief volleyballen op je eigen niveau?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WIJK - Dit weekend is het alweer Moederdag. En anders dan we gewend zijn kunnen we niet gezellig met z'n allen naar onze moeders met een bos bloemen en iets lekkers. Speciaal voor deze gelegenheid heeft café de Wiekslag weer een extraatje op de menukaart.

Ga door met lezen van "Wiekslag afhaalmenu voor Moederdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WOLDEN - Beste Woldenaren, Stap voor stap gaan we versoepelen. Ik ben er trots op dat we dit met z’n allen voor elkaar krijgen. Als eerste kunnen kinderen weer sporten en gaan ze weer naar school vanaf volgende week. Hoe het verder gaat en in welk tempo, dat zullen we zien. We spelen daar allemaal een rol in. Dat vind ik een positief signaal van deze tijd: de bevestiging dat we elkaar zo nodig hebben voor het welzijn van jezelf en de ander.


Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot 6 mei"

Geplaatst door B S

Tweet This!