'

Mei 14
ECHTEN - Aan de Ruinerweg in Echten is donderdagmiddag een natuurbrand ontstaan. De brandweerkorpsen van Ruinen, Hoogeveen en Emmen zijn ingezet. Er is ongeveer een oppervlakte van twee hen halve voetbalveld afgebrand. De brand lijkt onder controle. De Ruinerweg in Echten is afgesloten voor het verkeer.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
VEENINGEN - Op zaterdag 16 mei is er weer slachtdag op biologische boerderij De Pieperij. Want als je vlees wilt eten, kun je beter goede kwaliteit nemen.


Ga door met lezen van "Slachtdag op De Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DRENTHE - Liefhebbers van het werk van Henk Helmantel kunnen vanaf dit najaar hun hart ophalen in het Drents Museum. Van 4 oktober 2020 tot en met 7 maart 2021 staat in de tentoonstelling Henk Helmantel – Meesterschilder het kunstenaarschap en het ambacht van de Groninger centraal.

Ga door met lezen van "Grote Helmantel-tentoonstelling "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
RUINEN - Op zaterdag 16 mei 2020 organiseert de VVVo een online BINGO voor jong en oud! Opgeven kan tot en met vrijdag 15 mei door een mail te sturen naar info@vvvoruinen.nl Vermeld hierbij je naam, adres en mobiele nummer én met welke bingo en hoeveel rondes je mee wilt doen. De bingoboekjes bezorgen we zaterdag bij jou thuis.

Ga door met lezen van "Online Bingo in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DE WIJK - Op Hemelvaartsdag organiseert Tourist Info Het Reestdal ieder jaar een wandeling in de vroege ochtend met daarna een lekker ontbijt in de molen van de Wijk. Dit jaar kan dat in verband met de Coronacrises helaas niet door gaan.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DRENTHE - Binnen het provinciale Programma Natuurlijk Platteland ligt de focus onder andere op de functiewijziging van landbouw naar natuur. Landelijk wordt er gewerkt aan het Natuurnetwerk Nederland (NNN).

Ga door met lezen van "Subsidie draagt bij aan meer natuurgrond in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!