'

Mei 15
RUINERWOLD - 'Na twee stille maanden mogen we de deuren van De Drentse Koe weer met ‘zorg en mate’ openstellen. We zijn super blij dat we jullie kunnen verwelkomen. Ondertussen zijn alle grassprieten in de dierenweide wel geteld, is er volop schoongemaakt en geschilderd én hebben we bovendien en paar supertoffe Drentse Koe liedjes opgenomen' aldus Erik en Lydia van der Linde.


Ga door met lezen van "Speel- en IJsboerderij Drentse Koe gaat weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WIJK - Gezocht/te koop gevraagd: vlag 2 x3 meter met oude gemeente logo van De Wijk. Gelieve contact op te nemen 0522-1263.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WIJK - Voor wie in Coronatijd thuis wil sporten. Te koop aangeboden in De Wijk: Loopband. Merk Kettler Track 3. Z.g.a.n. en heel weinig gebruikt. Vraagprijs € 1000,00. Neem voor informatie contact op met Henk Buld. Telefoon: 0522-482029.

Ga door met lezen van "Te Koop: Loopband Kettler Track 3"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
ZUIDWOLDE - De Hervormde Gemeente Zuidwolde zendt haar kerkdiensten vanwege de situatie met het coronavirus live uit via het openbare YouTube-kanaal en via kerk-tv voor abonnees. Ook met de komende feestdagen zijn er uitzendingen.

Ga door met lezen van "Online kerkdiensten Hervormde Gemeente in mei"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DRENTHE - Uit onderzoek van Trendbureau Drenthe blijkt dat de coronacrisis alle inwoners van de provincie Drenthe raakt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "‘Corona’ in Drenthe: weinig besmettingen, grote impact"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
ZUIDWOLDE - Zoals we eerder berichten hadden we vanuit Welzijn De Wolden het idee opgevat om een pompoenactie te organiseren waarbij u pompoenzaden kon ophalen en we in oktober een pompoenfestival zouden organiseren.

Ga door met lezen van "Geen pompoenactie dit jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!