'

Mei 19
STAPHORST - Stichting Welzijn Staphorst (SWS) houdt een kleurwedstrijd voor volwassenen (24+). Striptekenaar Ed Perdok heeft voor SWS 2 mooie tekeningen gemaakt, welke door inwoners van de gemeente Staphorst ingekleurd kunnen worden.

Ga door met lezen van "Kleurwedstrijd voor volwassenen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
RUINERWOLD - Het college heeft een stedenbouwkundig ontwerp goedgekeurd voor uitbreiding van bedrijventerrein Hoge Akkers in Ruinerwold. Nu dit ontwerp er ligt, kan de bestemmingsplanprocedure voor de uitbreiding worden gestart.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Uitbreiding bedrijventerrein Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
RUINEN - Op donderdag 21 mei 2020 is het echtpaar Kolk–Van Regteren 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar, namens het gemeentebestuur, telefonisch op donderdag 21 mei 2020. Het echtpaar woont aan de Stoffersweg in Ruinen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
REGIO - Nederlanders hebben een hele grote water-voetafdruk. We gebruiken maar liefst 3300 liter water per persoon per dag. Niet uit de kraan, maar via ons eten, kleren en producten. Een kopje koffie bestaat uit ongeveer 2 deciliter water. Om de koffie te maken is echter 140 liter water nodig! En dat geldt voor heel veel producten. Zelfs voor producten waar helemaal geen water in zit, zoals een katoenen t-shirt, is water gebruikt. Bij de groei van de katoen en het maken van het shirt. Voor een t-shirt zelfs 2700 liter!

MJJ-20120612-spuien

Ga door met lezen van "Water weetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
REGIO – Tijdens deze unieke periode is het zeer belangrijk voor kinderen om gezond te blijven en buiten te kunnen blijven spelen. Nickelodeon en Jantje Beton hebben daarom besloten om op woensdag 10 juni voor de 13e keer de Nationale Buitenspeeldag te organiseren.
Ga door met lezen van "Buitenspeeldag op 10 juni"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
REGIO - Net als alle andere sporten, wil de zaagsport hun wedstrijden graag weer oppakken. Het Axetreme-team, een groep enthousiaste mensen die zich bezighouden met zaagsport, heeft als eerste stap een mooie wedstrijd weten samen te stellen. In plaats van iedereen op één locatie, worden de deelnemers 1-voor-1 thuis bezocht.

Ga door met lezen van "Axetreme-team houdt unieke zaagwedstrijd bij deelnemers thuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!