'

Mei 20
DRENTHE - Ook in april is het aantal Drenten met een WW-uitkering fors toegenomen. Het gaat om een stijging van 11,6 procent ten opzichte van maart. Door de effecten van de coronacrisis zijn er meer mensen zonder werk komen te zitten, meldt het UWV.

Ga door met lezen van "Aantal Drenten met WW-uitkering neemt toe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
HOOGEVEEN - De auto van zanger 'Rene Karst' is woensdagnacht door brand verwoest. Rond 02.16uur kreeg de brandweer de melding van een auto brand aan de Raadhuisstraat in Hoogeveen.

Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Auto zanger René Karst door brand verwoest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WIJK - Morgenochtend, donderdag 21 mei tussen 06.30 en 10.00 uur is er voor de vroege vogels dauw zwemmen in Zwembad de Slenken in De Wijk. Atlas Sport zorgt voor koffie en koek.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WOLDEN - Het college verlaagt de vergoedingen die Sympany betaalt voor de inzameling van textiel. De organisatie geeft aan dat de branche het moeilijk heeft door de slechte markt voor textiel.

Ga door met lezen van "Vergoedingen inzameling textiel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WOLDEN - Vrijdagavond 29 mei organiseert uitgaanscentrum De Klok in samenwerking met Young de Wolden dé Mega Teenage Party Pubquiz voor jongeren vanaf 12 jaar. Daar waar De Klok voor corona-tijd 1 keer per maand het toneel was voor de Mega Teenage Party is dit momenteel helaas niet mogelijk. Om deze doelgroep toch een leuke avond te bezorgen wordt er nu een pubquiz georganiseerd. Niet zomaar een pubquiz, maar één speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar:)

Ga door met lezen van "Mega Teenage Party Pubquiz"

Geplaatst door B S

Tweet This!