'

Mei 21
DE WIJK - Toetsenist Hans Askes en zangeres Wilma Fieten traden woensdagmiddag belangeloos op in de tuin in Dunninghe. 'Bewoners hebben genoten. Door de eenzaamheid breekt dit de dag enigszins' Aldus coördinator Hermina Hoekstra Santema van het woonzorgcentrum in De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 21
ZUIDWOLDE - Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe is woensdagochtend begonnen met graafwerkzaamheden achter een boerderij aan de Drogterweg in Zuidwolde. Hier werden in oktober zo'n twintig vaten met mogelijk drugsafval gevonden.

Ga door met lezen van "Grond achter 'drugsboerderij' in Zuidwolde wordt afgegraven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 21
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden moet gaan snijden om de uitgaven voor de aankomende jaren binnen de perken te krijgen. De bezuinigingen richten zich, ondanks de nog onvoorziene gevolgen van de coronacrisis, op de Wmo en jeugdzorg. Voor gemiddeld 1,2 miljoen euro per jaar.


Ga door met lezen van "De Wolden wil 1,2 miljoen snijden in sociaal domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 21
REGIO - Door de coronacrisis liep het vertrouwen van consumenten in april een historische deuk op. In mei neemt het consumentenvertrouwen verder af en komt uit op -31. Consumenten oordelen fors negatiever over het economisch klimaat in de afgelopen 12 maanden. De koopbereidheid daarentegen verandert niet.

Ga door met lezen van "Vertrouwen consument neemt in mei verder af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 21
DE WIJK - Vrijdag 15 mei berichtte de aannemer dat het nieuwe kunstgrasveld bij Wacker op een spriet na gereed is, en vanaf deze week ingezet kan worden voor (jeugd)trainingen. Het bestuur heeft direct een eerste inspectie uitgevoerd (zie foto) en geconstateerd dat het veld er picobello bij ligt.

Ga door met lezen van "Kunstgrasveld Wacker is op een spriet na gereed!"

Geplaatst door B S

Tweet This!