'

Mei 22
RUINERWOLD - Herold en Willeke Pouwels van Hewi verhuur hebben V.V. Ruinerwold een scorebord gesponsord voor bij het nieuwe kunstgrasveld. V.V. Ruinerwold bedankt Hewi verhuur voor het prachtige scorebord en we zullen er jaren plezier aan beleven.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
ZUIDWOLDE - Museum De Wemme opent haar deuren op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni om half twee met drie tentoonstellingen. De eerste is ‘Dankzij de Vrijheid’, waarin we laten zien hoe het naoorlogse leven er uitzag. We beginnen de expositie met de bevrijding en gaan daarna verder in de tijd. Aan bod komen o.a. vervoer, communicatie, kinderspelen, hygiëne en landbouw.Ga door met lezen van "Museum De Wemme opent haar deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
ECHTEN - De organisatie van de Woldenestafette heeft besloten de estafetteloop 1 jaar uit te stellen. Belangrijke overwegingen voor dit besluit zijn: gezondheid van deelnemers en vrijwilligers, de 1,5 meter eis en maatregelen van het kabinet t.a.v. evenementen vanwege het coronavirus. De Woldenestafette wordt verschoven naar september 2021.

Foto Jans Schulting

Ga door met lezen van "Wolden Estafette wordt jaar verschoven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
DRENTHE - In navolging van het besluit van het kabinet opent het Drents Museum op maandag 1 juni 2020 om 12.00 uur weer zijn deuren voor bezoekers. Om het verblijf zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, treft het Drents Museum de nodige maatregelen en zijn er extra huisregels opgesteld.

Ga door met lezen van "Drents Museum verwelkomt vanaf 1 juni weer bezoekers "

Geplaatst door B S

Tweet This!