'

Mei 23
DRENTHE - De provincie Drenthe opent een ‘Snelloket’ voor nieuwe cultuurprojecten die het gevolg zijn van of reageren op de Coronacrisis. Kunstenaars (professionals en amateurs) en culturele organisaties kunnen laagdrempelig en snel een subsidie aanvragen van minimaal 1.000 en maximaal 2.500 euro. Vanaf 22 mei is het Drentse Snelloket geopend. Er is in totaal 50.000 euro beschikbaar.


Ga door met lezen van "Snelloket voor Drentse coronakunst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 23
DRENTHE - Door de coronamaatregelen valt voor veel winkeliers en horecaondernemers een groot deel van de normale inkomsten weg.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Provincie investeert 135.000 euro in Drentse digitale winkelstraten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 23
ALTEVEER - In opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta gaat aannemer GMB uit Opheusden op woensdag 27 mei 2020 werkzaamheden verrichten aan de stuw in de Zuidwolder Waterlossing in Alteveer. Deze stuw ligt direct naast de brug achter het adres Alteveer 107 op de gemeentegrens tussen de gemeenten De Wolden en Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Stremming brug Zuidwolder waterlossing in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 23
DE WIJK - Terwijl de meeste mensen donderdagmorgen vermoedelijk nog op een oor lagen op het vroege tijdstip, stonden de eerste zwemmers al voor de poort van Zwembad de Slenken. Tussen 06.30 en 10.00 uur was er op Hemelvaartsdag voor de vroege vogels Dauw zwemmen in De Wijk. En deze speciale last minute actie viel bijzonder in de smaak. Diverse zwemmers kwamen baantjes trekken. Atlas Sport zorgde voor koffie en koek.
Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 23
ZUIDWOLDE - Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde blijft tot 1 september gesloten. Dit heeft het bestuur besloten gezien de voortdurende coronamaatregelen en na informatie te hebben ingewonnen bij de gemeente en de BOKD.

foto: Josette van Heijst

Ga door met lezen van "Ontmoetingscentrum De Boerhoorn tot 1 september gesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!