'

Jun 9
RUINERWOLD - De politie heeft een overleden persoon aangetroffen in het water aan de Buitenhuizerweg in Ruinerwold. De identiteit van de overleden persoon is bekend en overgedragen aan de familie. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.

Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
REGIO - Nederlanders hebben een hele grote water-voetafdruk. We gebruiken maar liefst 3300 liter water per persoon per dag. Niet uit de kraan, maar via ons eten, kleren en producten. Een kopje koffie bestaat uit ongeveer 2 deciliter water. Om de koffie te maken is echter 140 liter water nodig! En dat geldt voor heel veel producten. Zelfs voor producten waar helemaal geen water in zit, zoals een katoenen t-shirt, is water gebruikt. Bij de groei van de katoen en het maken van het shirt. Voor een t-shirt zelfs 2700 liter!

MJJ-20120612-spuien

Ga door met lezen van "Water weetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
REGIO – Tijdens deze unieke periode is het zeer belangrijk voor kinderen om gezond te blijven en buiten te kunnen blijven spelen. Nickelodeon en Jantje Beton hebben daarom besloten om op woensdag 10 juni voor de 13e keer de Nationale Buitenspeeldag te organiseren.


Ga door met lezen van "Buitenspeeldag op 10 juni"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
REGIO - Tijdens de coronacrisis in het voorjaar van 2020 konden kinderen enige tijd niet naar de kinderopvang. Ouders ontvangen naar verwachting gemiddeld 500 euro vergoeding voor het doorbetalen van de eigen bijdrage.

OBS De Horst (2)Afoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gemiddeld 500 euro coronavergoeding voor ontvangers kinderopvangtoeslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
KERKENVELD - Veiligheid voorop in gemeente De Wolden! Verkeersveiligheid is een belangrijk speerpunt in onze gemeente. Om ervoor te zorgen dat het voor kinderen nóg veiliger wordt rondom onze basisscholen, heeft groep 8 van OBS de Bosrand uit Kerkenveld een plan bedacht: Een ontwerpwedstrijd voor een opvallend verkeersbord. En het resultaat, dat mag er wezen! Donderdagmorgen worden de verkeersborden onthult.

Ga door met lezen van "Presentatie opvallend verkeersbord basisscholen De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!