'

Jun 10
REGIO - Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft vandaag de 13e editie van de nationale Buitenspeeldag geopend. Prinses Beatrix gaf het startsein voor deze historische dag vanuit Speeltuinvereniging Baarn in het bijzijn van Dave Ensberg-Kleijkers, directeur-bestuurder van Jantje Beton, en Maurice Hols, algemeen directeur ViacomCBS Noord-Europa.

Ga door met lezen van "Prinses Beatrix opent 13e editie Buitenspeeldag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
DE WOLDEN - De bibliotheken in De Wijk en Ruinen en Servicepunt Alteveer gaan ook weer open. Maandag 15 juni kunnen klanten weer terecht in Bibliotheek Ruinen en Servicepunt Alteveer. En vanaf dinsdag 16 juni is ook Bibliotheek De Wijk geopend. Hiermee zijn vanaf volgende week alle bibliotheken in De Wolden weer geopend.Ga door met lezen van "Alle bibliotheken in De Wolden zijn weer open "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
REGIO - Tot en met eind augustus kunnen individuele bezoekers en gezinnen ieder dinsdag- en woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur terecht bij De Kruidenhoeve om de sier- en kruidentuin en het mini-museum te bezoeken, maar ook om kunst te bekijken.

Ga door met lezen van "Kunst en muziek bij de Kruidenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
RUINEN - Bij een ernstig ongeval op de Munnekenweg in Ruinen is een personenauto over de kop gevlogen. Door nog onbekende oorzaak verloor de 28 jarige bestuurder de macht over het stuur botste tegen een boom en belande op de kop. Brandweer, ambulance en trauma helikopter kwamen ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en daar overleden.

Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
RUINERWOLD - Het college heeft een exploitatieovereenkomst afgesloten voor de bouw van een appartementencomplex aan de Dijkhuizen in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Overeenkomst rond appartementencomplex Ruinerwold "

Geplaatst door B S

Tweet This!