'

Jun 11
ECHTEN - Arend en Emmy Fieten stellen hun tuin met keramiek open voor publiek op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni van 11.00 u. tot 17.00 uur. Een gezellige tuin om van te genieten. Tuin aangelegd naar eigen ontwerp.

Ga door met lezen van "Tuin met keramiek geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
DE WIJK - Het is nog even stevig door klussen voor Popko Schuitema en zijn familieleden. De voormalige kaaswinkel aan de Dorpsstraat in De Wijk, naast restaurant Mulino wordt momenteel verbouwd tot horeca etablissement voor kleine feestjes en partijen tot ongeveer zestig personen. Op 1 juli staat de opening gepland van ‘De Olde Baank’ zoals het gaat heten.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kaaswinkel wordt verbouwd tot horeca etablissement"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
ECHTEN - Werken met je Talenten geeft een enorme boost ongeacht waar je staat in jouw leven op dit moment. We denken vaak dat we wel weten waar we “goed” in zijn.

Ga door met lezen van "Workshopontdek jouw verborgenTalenten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
DRENTHE - Nederland heeft last van een muggenplaag. De combinatie van regen en hoge temperaturen leidt ertoe dat er veel beestjes rondvliegen. Er zijn verschillende muggensoorten waar we last van kunnen krijgen. Je hebt huismuggen: die komen van eitjes uit bloempotten en regentonnen in de tuin. Ze vliegen vanzelf het woonhuis in omdat ze op de CO2 afgaan die mensen uitademen. Maar er zijn ook moerasmuggen die ontstaan in plassen in weilanden. Deze muggen hebben normaal genoeg aan muizen en konijnen maar omdat er nu zóveel muggen zijn, vliegen ze door naar de bewoonde wereld. Ze kunnen wel 1 kilometer afleggen.


foto: Joke van Erkelens

Ga door met lezen van "Muggenplaag wat kun je er tegen doen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!