'

Jun 12
DE WOLDEN - De man knipte zuchtend zijn bedlampje aan. Een nacht vol draaien en keren en niet kunnen slapen. Kwart voor vier in de ochtend. De man zuchtte. Wat mankeerde hem toch? Maar ja, zelfs de man begreep, dat het steeds maar roepen dat ie zo slim en daadkrachtig en “great” is, zich een keer tegen hem zou kunnen keren. En hij wilde straks toch graag wel weer herkozen worden! Kreunend ging de man op de bedrand zitten en nam nog maar een slokje water uit het glaasje dat hij een uurtje daarvoor uit de badkamer in zijn mooie grote witte huis had meegenomen. Hoe zou hij de slaap toch moeten vatten?

Ga door met lezen van "Column: Halfweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
STAPHORST - Stichting Welzijn Staphorst (SWS) houdt opnieuw een kleurwedstrijd voor volwassenen (24+). Striptekenaar Ed Perdok heeft voor SWS een mooie tekening gemaakt, welke door inwoners van de gemeente Staphorst ingekleurd kan worden.

Ga door met lezen van "Opnieuw een kleurwedstrijd voor volwassenen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
RUINEN - Aannemer Avitec start op 15 juni in opdracht van Staatsbosbeheer met onderhoud van een aantal fietspaden in het nationaal park Dwingelderveld en boswachterij Ruinen. Staatsbosbeheer heeft in Zuidwest Drenthe fietspaden in eigendom en onderhoud. Aan een deel van die fietspaden wordt dit jaar onderhoud gepleegd. Het gaat om fietspaden die aangelegd zijn met een halfverharding.Ga door met lezen van "Onderhoud fietspaden in Zuidwest Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!