'

Jun 13
DE WOLDEN - Gefeliciteerd allen die geslaagd zijn! Het was afgelopen donderdag een mooi gezicht met al die wapperende vlaggen met tassen er aan. Ook de ouders en andere familieleden van harte gefeliciteerd.


Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot 10 juni 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DE WIJK - Op een boerderij aan de Wiltenweg in De Wijk stond zaterdagmiddag een gasfles in brand. Een persoon liep brandwonden op en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer was snel ter plaatse en koelde de gasfles. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Korpsen uit Meppel en De Wijk/Koekange waren aanwezig.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DE WOLDEN - Het college wil ondernemers de gelegenheid bieden hun terrassen uit te breiden zolang de coronamaatregelen voor de horeca gelden. Wel moeten ze daar een plan voor indienen. Als dat in orde is, volgt toestemming. Voor de extra ruimte wordt geen precario (belasting) geheven. Het college hoopt dat horecaondernemers op deze manier toch nog enig rendement kunnen halen, ondanks de 1,5 meter maatregel.

Horeca Ladies Ruinen (5)A archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden geeft de gemeente Hoogeveen mandaat om het programma Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) Drenthe uit te voeren.

Koetsier zonnepanelen1

Ga door met lezen van "Mandaat uitvoering Regeling Reductie Energiegebruik"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
ZUIDWOLDE - Het college wil meewerken aan de bouw van een woning op een perceel aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. De nieuwe woning moet komen op het noordelijk deel van een groot perceel waar al een woonboerderij staat.

Ga door met lezen van "Plan voor bouw woning Hoofdstraat Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!