'

Jun 14
DE WIJK - Op zaterdag 13 juni tussen 03:00 uur en 03:30 uur heeft er een woninginbraak in een appartement aan de Prins Clauslaan in De Wijk plaats gevonden.

Ga door met lezen van "Woninginbraak appartement De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
OOSTEINDE - Omdat we dit jaar helaas geen feest mogen organiseren, organiseren we voor al onze leden een gratis Online Quarantaine Bingo. Ook mogen alle kinderen uit Oosteinde die nog de basisschool gaan gratis meedoen. Er zijn ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen die door de Buurtvereniging en de sponsoren beschikbaar zijn gesteld.

Ga door met lezen van "Online Quarantaine Bingo in Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden wil een verbod op het gebruik van lachgas in de openbare ruimte en de verkoop op straat en in de horeca. De gemeenteraad wordt gevraagd om daarvoor de algemene plaatselijke verordening (APV) aan te passen.
.

Ga door met lezen van "verbod op gebruik en verkoop lachgas"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
ZUIDWOLDE - De populaire band De Wethouders uit Zuidwolde stoppen er mee. De komende maanden volgt een zogeheten Aftreedtour, daarna gaan de vier bandleden ieder hun eigen weg zo schrijven ze op Facebook.


Ga door met lezen van "Band De Wethouders stopt er mee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
SWS wil iemand in het zonnetje zetten!

STAPHORST - Stichting Welzijn Staphorst (SWS) zag dat alle dorpsbewoners tijdens de Coronacrisis graag iets wilden betekenen voor anderen.

Ga door met lezen van "Wie was er voor jou in deze Corona periode?"

Geplaatst door B S

Tweet This!