'

Jun 16
DE WOLDEN - Toeristen die hun vakantie in Drenthe doorbrengen, moeten rekening houden met gemiddeld 5,1% hogere toeristenbelasting dan vorig jaar. Een doorsnee gemeente in Drenthe heft dit jaar €1,25 toeristenbelasting - per persoon, per nacht.

Toeristen

Ga door met lezen van "Toeristenbelasting De Wolden dit jaar 13,6% gestegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
MEPPEL - Circus Okidoki laat zich in deze tijden zien door optredens te doen op afstand. Met een combinatie van jonge en oude artiesten laat Okidoki haar kunsten zien aan het hooggeëerd publiek.

Onlangs trad Okidoki op voor bewoners van verzorgingshuis Reestoord.

Ga door met lezen van "Okidoki treedt coronaproof op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
DE WIJK - Dit jaar geen Smaakmakers Festival. Het feestje aan de Reest wordt een jaartje opgeschoven zo maakt de organisatie bekend op Facebook. 'Op 18 en 19 september 2021 organiseren we de volgende editie van het Smaakmakers Festival met storytelling, food, live muziek en heel veel meer'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
RUINEN - Omdat evenementen tot 1 september verboden zijn vanwege COVID-19 kan het dorpsfeest in zijn oorspronkelijke vorm niet door gaan. Helemaal niks is ook niks, dus daarom organiseren we een aantal alternatieve activiteiten in het Runerfeest-weekend. Hierbij houden we rekening met de geldende richtlijnen.

Het feest in Ruinen wordt dit jaar anders gevierd.

Ga door met lezen van "Alternatief dorpsfeest in Ruinen dit jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!