'

Jun 19
DE WIJK - Al 27 jaar houdt Schoonmaakbedrijf Westenberg zich bezig met schoonmaken van bedrijven, kantines, kantoren en bij particulieren in de regio. Het familiebedrijf bestaande uit Sjaco en zijn vrouw Hermien Westerberg en hun drie kinderen is sinds 14 oktober gevestigd aan de dorpsstraat in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Schoonmaakbedrijf Westenberg vestigt zich in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
REGIO - In 2019 was het opgesteld vermogen aan zonnepanelen bij bedrijven voor het eerst groter dan bij woningen. Het totaal opgesteld vermogen groeide met 2 265 megawatt naar 6 874 megawatt, een toename van 49 procent ten opzichte van 2018. Bij bedrijven (+59 procent) is de toename groter dan bij woningen (+39 procent). Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.


Ga door met lezen van "Vermogen zonnepanelen voor het eerst groter bij bedrijven dan bij woningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
DRENTHE - Ten opzichte van andere Nederlanders zijn Drenten relatief vaak slachtoffer van cybercrime. Per 10.000 inwoners zijn sinds januari dit jaar 3,7 cybermisdrijven geregistreerd bij de Drentse politie, terwijl dit landelijk op 2,7 incidenten per 10.000 inwoners ligt. Dit en meer blijkt uit onderzoek van VPNGids.nl, dat de meest recente politiecijfers over 2020 analyseerde.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drenten relatief vaak slachtoffer van cybercrime"

Geplaatst door B S

Tweet This!