'

Jun 21
DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker uit De Wijk viert dit jaar het 90 jarige jubileum. Door de corona zijn alle feestelijkheden verplaatst. Maar als het weer mogelijk is dan zal Roelof Klomp ongetwijfeld ook even in het zonnetje worden gezet. Klomp (90) is deze maand maar liefst 75 jaar lid van VV Wacker en van de KNVB. En heeft daarmee het langslopende lidmaatschap van de club.

Roelof in kantine Wacker. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Roelof Klomp 75 jaar lid van VV Wacker en de KNVB"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
STAPHORST - Mede door de corona crisis is het ook bij motorclub AMBC uit Staphorst zeer stil. Er kunnen geen evenementen worden georganiseerd en het clubhuis is voorlopig nog gesloten. Gelukkig mogen de trainingen voor de crossende leden weer mondjesmaat beginnen en komt er weer wat leven in de brouwerij bij de anders zo actieve club.

Ga door met lezen van "Motorclub AMBC vol gas uit de startblokken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
RUINERWOLD - Josef B., één van de verdachten in de zaak-Ruinerwold, is al negen dagen in hongerstaking. Dit omdat hij niet mee wil werken aan de verplichte observatie in het Pieter Baan Centrum. Tijdens het zes weken durende onderzoek zal het gedrag van B. worden geobserveerd.

Ga door met lezen van "Josef B. in hongerstaking in Pieter Baan Centrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
DE WIJK - Dodelijk ongeval kruising Vijverweg / Briëtweg. Dit had een krantenkop kunnen zijn, kan het alsnog worden. Vrijdagochtend is onze kat doodgereden op de hoek bij de Vijverweg / Briëtweg.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kat doodgereden op de hoek Vijverweg / Briëtweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!