'

Jun 23
DE WOLDEN - Geef het door’ is een samenwerking van de twaalf Drentse gemeenten. Samen hebben we het doel om zo weinig mogelijk restafval over te houden. En om dus zoveel mogelijk afval opnieuw te gebruiken.

Wethouder Jan van 't Zand geeft door

Ga door met lezen van "De Wolden geeft het door! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
RUINERWOLD - Zaterdag 11 juli 2020 is er een antiek- en curiosaveiling op het plein achter de museumboerderij. Uiteraard alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. In verband hiermee zal de veiling buiten plaatsvinden.Ga door met lezen van "Antiek- en curiosaveiling bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
DRENTHE - Medewerkers van provincie Drenthe kunnen voortaan voor hun dienstreizen gebruik maken van een auto die rijdt op waterstof. Sinds maandag 22 juni heeft de provincie vier van deze auto’s in gebruik.

Ga door met lezen van "Medewerkers provincie Drenthe gaan rijden in waterstofauto’s"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
DE WIJK - De Atlas Sport wielerploeg heeft € 200,00 gedoneerd aan de Voedselbank Zuidwest-Drenthe. De wielerploeg bestaat uit een aantal fietsliefhebbers die regelmatig samen tochten maken op de racefiets. Het doel is recreatief fietsen en ondertussen steeds een beetje beter worden. En omdat samen fietsen nou eenmaal vaak leuker is dan alleen, hebben al veel mensen hun weg naar de wielerploeg gevonden.Ga door met lezen van "Wielerploeg doneert inschrijfgeld aan de Voedselbank"

Geplaatst door B S

Tweet This!