'

Jun 24
om impact van coronacrisis op cultuur en vrijetijdssector te bespreken

DRENTHE - Koning Willem Alexander bezocht vanmiddag het Hunebedcentrum en cultuurpodium VanSlag in Borger. Tijdens dit werkbezoek sprak de Koning met ondernemers uit de cultuur- en de vrijetijdssector over de impact die corona heeft op hun branche. “Ik ben blij dat we ons verhaal hebben kunnen delen met de Koning”, aldus commissaris van de Koning Jetta Klijnsma.

Koninklijk bezoek in Veeningen vorig jaar. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koning bezoekt Drenthe "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
KOEKANGE - Vanaf 19 augustus 2020 start Sport Allee met bootcamp in Koekange! Elke woensdagavond om 19.15u kan je dan heerlijk een uur sporten en Aïda gaat deze trainingen verzorgen. Aïda is gediplomeerd bootcamp trainster en geeft ook bootcamp en 'personal outdoor training' in Meppel.Ga door met lezen van "Bootcamp in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
VEENINGEN - Het college van B & W heeft een zogeheten locatie paspoort voor Veeningen 42 in Veeningen vastgesteld. Dit paspoort geeft de minimale kaders aan waar een bouwplan aan moet voldoen. Zo zien initiatiefnemers meteen of hun plan in de gemeentelijke visie op het gebied past. Dat bespaart tijd en het proces verloopt sneller.

Ga door met lezen van "Locatiepaspoort Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
DE WIJK - Vandaag is Lammie Teunissen 50 jaar geworden. En dan is het gebruikelijk dat je een (Sarah) pop in de tuin krijgt met een ludieke tekst. 'Gisteren nog een jonge roos, vandaag een oude doos, Lammie al 50 jaar energiek, lief, zorgzaam en uniek'. Dit was uiteraard geregeld door vrienden. Lammie van harte gefeliciteerd, en een fijne dag gewenst.

Geplaatst door B S

Tweet This!