'

Jun 25
DE WOLDEN - Het bestuur van de Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden heeft woensdag de laatste jaarstukken van de stichting overhandigd aan wethouder Hilda Mulder van De Wolden. Als gevolg van een gewijzigde organisatiestructuur van het bibliotheekwerk in Drenthe is een gemeentelijke bibliotheekorganisatie overbodig geworden.

Ga door met lezen van "Bestuur bibliotheek overhandigt laatste jaarstukken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
DE WOLDEN - In opdracht van het college van B&W worden in de week van 29 juni tot en met 3 juli slijtlagen aangebracht op een aantal wegen en fietspaden in De Wolden door de firma NTP Infra uit Hattem. Slijtlagen bestaan uit twee lagen steenslag (split) die kort na elkaar worden aangebracht.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Aanbrengen slijtlagen op wegen en fietspaden in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
MEPPEL - Diverse ondernemers in Meppel organiseren deze zomer Zomerpret op het Zuideinde 18A in Meppel. Tijdens de zomervakantie zullen er 6 weken lang verschillende workshops en activiteiten plaatsvinden op elke maandag en woensdag.

Foto: Melane. Elliptigo rijden: uitdagend, sportief en leuk!

Ga door met lezen van "Zomerpret op het Zuideinde in Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden en Welzijn De Wolden ontvangen gezamenlijk 10.000 euro subsidie van het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Deze zomer staat een ontdekkingsreis voor jongeren van De Wolden op stapel.


Ga door met lezen van "Jeugd aan zet in crisistijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!