'

Jun 30
LINDE - De verkeersveilige fietsverbinding over de N48 tussen de Ommerweg en Linderweg is het laatste gedeelte van het project fietspad Zuidwolde – Linde –Dedemsvaart. De Linderweg tussen Linde en Dedemsvaart werd in 2015 door het Dagblad van het Noorden uitgeroepen tot de gevaarlijkste fietsverbinding van Drenthe.

In Ruinerwold werd onlangs eveneens een verkeersveilige fietsverbinding aangelegd. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Verkeersveilige fietsverbinding Linderweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
REGIO - Zondagmiddag 12 juli komt het duo Two Kings (www.two-kings.eu) met mooie akoestische luisterliedjes vanuit de kop van Noord-Holland naar Balkbrug om een concert te geven waaraan ook Roelof Overweg uit Lutten een muzikale bijdrage zal leveren.

Ga door met lezen van "Tuinconcert Kruidenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
DE WIJK - Directeur- bestuurder van Stichting Wolderwijs Martijn Mulder (66) gaat met pensioen. 'Mister Wolderwijs' heeft afgelopen maand persoonlijk alle locaties bezocht om afscheid te nemen. Op IKC De Horst deden ze dat dinsdag 30 juni op een hele speciale en muzikale manier. Ze gaven de directeur bestuurder een muzikale aubade op het plein!Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Martijn 'Mister Wolderwijs' Mulder met pensioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
RUINERWOLD - De kringloopwinkel heeft afgelopen tijd een proef gedaan om de inbreng van goederen alleen op maandag en donderdag en zaterdagmorgen te doen. 'We zijn daar heel tevreden over. De kringloop heeft besloten om in het vervolg dit beleid te handhaven'. Aldus de vrijwilligers van de kringloop.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kringloop proef met inbrengen pakt goed uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
DRENTHE - Het Drents Museum heeft een tweede werk aangekocht van de Duitse kunstenaar Max Liebermann. Het gaat om het schilderij Kind onder bomen (studie voor Spelende kinderen) uit 1882.

Ga door met lezen van "Aankoop schilderij Max Liebermann dankzij Vrienden Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!