'

Jul 1
DE WIJK - Horecazaak D'Olde Baank in De Wijk is dinsdagavond feestelijk geopend.'Overdag was iedereen nog druk om de laatste puntjes op de bekende i te zetten. Maar het is gelukt' vertelt eigenaar Popko Schuitema.Tot grote opluchting van zijn partner Hennie Reurink.


Popko en Hennie samen met de kleinzoons Kayden en Milas. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwe horecazaak D'Olde Baank feestelijk geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DE WOLDEN - De bibliotheken in De Wijk en Ruinen breiden de openingstijden uit. Beide bibliotheken zijn gevestigd in een Kindcentrum. Door het versoepelen van de corona maatregelen kunnen de bibliotheken weer ruimer open.Ga door met lezen van "Bibliotheken De Wijk en Ruinen verruimen openingstijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
REGIO - Circus okidoki sluit het seizoen af met twee circuskampen. Van woensdag 15 juli tot vrijdag 17 juli zal er een kamp voor basisschool kinderen zijn.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Circus okidoki sluit het seizoen af met twee circuskampen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DRENTHE - Op vrijdagmiddag 3 juli om 14.30 uur zal het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk officieel geopend worden in Exloo. Gedeputeerde Henk Brink, wethouder Nynke Houwing van gemeente Borger-Odoorn en Robert Kleine, wethouder gemeente Emmen en voorzitter Recreatieschap Drenthe fietsen in Exloo van knooppunt naar knooppunt en onthullen hier een knooppunt informatiepaneel.

Ga door met lezen van "Opening vernieuwd fietsknooppuntennetwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!