'

Jul 4
RUINERWOLD - Melissa Mendel heeft namens TOVOS Ruinerwold dansclinics op De Dissel en De Wezeboom verzorgd. Dit ter promotie van hun nieuwe danslessen, die op 3 augustus zullen starten. Omdat binnen dansen niet mogelijk was, heeft VV Ruinerwold hun nieuwe kunstgrasveld beschikbaar gesteld voor de clinics.
Ga door met lezen van "Dansclinics op kunstgrasveld VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
DE WIJK - Emma Eefting is al een paar jaar vrijwilliger bij zwembad De Slenken. Ze is enthousiast over het werk en vertelt er graag over. We stelden haar een paar vragen:Wat doe je als vrijwilliger bij het zwembad?
‘Ik sta een dagdeel per week in de kassa-kiosk. De ene week op een ochtend en de andere week op een middag met vaste collega’s.’

Waarom ben je vrijwilliger geworden bij het zwembad?
‘Ik vind het leuk om vrijwilligerswerk te doen. Het geeft inhoud aan je leven en je maakt nog eens wat andere dingen mee. Ik ben vrijwilliger geworden bij het zwembad omdat ik het belangrijk vind dat het zwembad in de Wijk blijft bestaan. Ik ben gek op zwemmen. Ik ga alle ochtenden baantjes zwemmen.’

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk op het zwembad?
‘Ik ben een echt mensen-mens. Ik ben graag onder de mensen. En dat vind je wel bij het werken in de kiosk. Ik vind het vooral leuk om met kinderen om te gaan. Het is gezellig bij het zwembad’

Wil jij ook helpen bij het zwembad? Fijn! We kunnen in de kiosk nog extra mensen gebruiken. Je hoeft niet op vaste tijden te werken; je kunt het helemaal zelf bepalen.
Als je belangstelling hebt, stuur dan een mailtje naar info@zwembaddeslenken.nl of bel: 0522-230527

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
Eén zwaluw maakt nog geen zomer

ZUIDWOLDE - Linda Westera, kunstenares uit Kampen, exposeert van zondag 5 juli t/m zondag 2 augustus met prachtig zomers werk met o.a. vogels en bloemen. Zwaluwen nemen daarbij een prominente plaats in. Om de twee jaar vindt in de kerk het Feest van de Geest plaats maar dat ging dit jaar niet door.

Ga door met lezen van "Expositie in de Ontmoetingskerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
RUINERWOLD - De Stichting Historie heeft toestemming van de gemeente om het archief vanaf weer open te stellen voor bezoekers. Vanaf 8 juli is iedereen iedere woensdagochtend weer welkom in ons archief in de Buddingehof, Dijkhuizen 66, ingang bibliotheek, tussen 9.00 en 12.00 uur.


Ga door met lezen van "Stichting Historie stelt archief weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
DRENTHE - Op vrijdagmiddag 3 juli is het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk officieel geopend in Exloo. Gedeputeerde Henk Brink, wethouder Nynke Houwing van gemeente Borger-Odoorn en Robert Kleine, wethouder gemeente Emmen en voorzitter Recreatieschap Drenthe fietsten in Exloo van knooppunt naar knooppunt en onthulden een informatiepaneel.

Ga door met lezen van "Vernieuwd fietsknooppuntennetwerk geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!