'

Jul 6
DRENTHE - Gedeputeerde Henk Brink heeft op 2 juli met staatssecretaris Mona Keijzer de afspraken over de MKB-deal ‘Drenthe: samen naar een sterker, slimmer en groener MKB’ ondertekend.

Foto's Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "MKB-deal Drenthe voor extra ondersteuning aan Drentse ondernemers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
DE WOLDEN - In de zomervakantie staan vrije tijd en plezier voorop. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen de hele dag door en hoe fijn is het als je dat met elkaar kunt doen! Wolderwijs biedt in de zomervakantie zes weken lang een uitdagend zomerprogramma aan boordevol leuke activiteiten. Er is veel variatie met o.a.: sport & spel, koken & bakken, onderzoeken, muziek en creativiteit.

peutergym1

Ga door met lezen van "Zomerprogramma 2020 Wolderwijs “Wat doe jij deze zomer”"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
REGIO - Ga mee op stap met deze zomerse middagwandeling in het Reestdal! Een wandeling door eeuwenoude bossen, over heide en hooilanden en langs het riviertje de Reest. Onze landschapsgidsen laten je graag alle schoonheid zien van dit gebied tijdens de wandeling, maar kennen ook prachtige verhalen uit vervlogen tijden.

Ga door met lezen van "Wandeling 'Op stap in het Reestdal'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
REGIO - In maart 2020 gingen er 1,7 miljoen Nederlanders minder op vakantie dan in dezelfde maand van 2019. Dit is een daling van ruim 50 procent. in 2019.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Helft minder Nederlanders op vakantie in maart 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
DE WOLDEN - Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli is de kick off van het project Summer Madness in Ruinerwold en Zuidwolde. Tijdens deze middag kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit De Wolden allerlei verschillende leuke en uitdagende workshops volgen.

Ga door met lezen van "Summer Madness knallend van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!