'

Jul 8
DE WIJK - In navolging van het brandweerkorps 2e Exloermond, heeft ook het korps in De Wijk/Koekange vanavond een statement afgegeven ter ondersteuning van de agrariërs. Boeren zijn in de samenleving verweven. Maar liefst elf van de twintig brandweerlieden van het korps zijn werkzaam in de agrarische sector. 'Als de boeren wegvallen, is er ook geen brandweer meer stelt melkveehouder /brandweerman Rudi Hooch Antink.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Brandweerkorps De Wijk/ Koekange maakt statement"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WIJK - Voor Jan en Ina Kroes- de Vries was het woensdag een feestelijke dag. Precies 60 jaar gaven ze elkaar het Ja woord in het gemeentehuis in Meppel. ‘De hele Hoofdstraat stond vol met mensen, bogen en versieringen. En na afloop was er een prachtig feest bij Marktcafé Van Dijk’ zo herinnert Jan zich die dag.

Wethouder Hilda Mulder kwam langs met een bloemetje. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Kroes- de Vries 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
Twee dagen recreatief fietsen in en rond Hoogeveen

REGIO - Het had dit jaar de jubileumeditie moeten zijn van het fietsevenement Trappen Happen en Stappen, maar Corona gooide roet in het eten en het evenement werd in maart afgelast.


foto: Kim Stellingwerf

Ga door met lezen van "Trappen Happen en Stappen gaat toch door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DRENTHE - De veelzijdige fotojournalist vierde vorig jaar niet alleen zijn zestigste verjaardag, ook zat Sake Elzinga veertig jaar in het vak. In de afgelopen vier decennia bouwde hij een immens uitgebreide collectie negatieven, foto’s en dia’s op.

Ga door met lezen van "Drents Archief zet rechtenvrije foto’s online"

Geplaatst door B S

Tweet This!