'

Aug 11
DRENTHE - Dit jaar pakt Art Rocks groter uit dan ooit! Maar liefst vijftien topmusea, waaronder het Drents Museum, doen mee aan deze editie van de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drents Museum wederom deelnemer muziekcompetitie Art Rocks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
REGIO - Corona heeft bij heel veel bedrijven heel hard aan de noodrem getrokken. Ook in de evenementenbranche is dit het geval. Festivals, personeelsfeesten, conferenties en openingen waren er volop, maar vanaf maart wordt er weinig tot niets meer georganiseerd omdat dit gezien de corona-maatregelen lastig is.

Ga door met lezen van "Online en hybride events de toekomst?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
HOOGEVEEN - Trienke Wiersma leed vele jaren aan hoofdpijn, en is er dankzij Body Stress Release vanaf gekomen. ‘Ik had zoveel geprobeerd om beter te worden maar dat lukte niet. Met BSR wel! Dat was mijn motivatie om zelf behandelaar te worden, want iedereen kan herstellen van pijn of klachten en daar kon ik op mijn beurt een handje bij helpen. Al kan het een tijdje duren zoals bij mij,’ voegt zij er glimlachend aan toe. ‘Ook weer logisch, omdat de spierspanning zich jarenlang heeft vastgezet, dat komt er niet altijd in een keer uit.

Ga door met lezen van "Ervaren BSR behandelaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
HOOGEEVEEN - Door Corona leek het evenement eerst niet door te gaan, maar wat is de organisatie blij dat er aanstaande vrijdag en zaterdag in en rond Hoogeveen gefietst gaat worden.

Foto: Kim Stellingwerf.

Ga door met lezen van "Fietsevenement Trappen Happen en Stappen bijna vol"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
REGIO - Bij een inval in Nijeveen trof de politie vrijdag de grootste cocaïnewasserij ooit in Nederland aan. De cocaïnewasserij zat in een omgebouwde paardenmanege en er waren slaapvertrekken en recreatieruimten gebouwd. Dezelfde dag viel de politie ook loodsen in Elshout en in Apeldoorn binnen. In totaal werden er zeventien verdachten aangehouden.

Ga door met lezen van "Grootste cocainewasserij ooit in Drenthe aangetroffen"

Geplaatst door B S

Tweet This!